MENÜ

Jan Valentine ajánlásával

 

 

Megkérdeznek 3 nőt, hogy mi a foglalkozásuk. Az első: - Én kertésznő vagyok, melegágyból melegágyba vándorolok. A második: - Én matematikus vagyok, összeadom magam a főnökömmel, négyzetre emelem a szoknyámat és kivonom magam a forgalomból. A harmadik: - Na jó, ne szépítsük, én is kurva vagyok!

 

*

Férfi odalép egy fagyizó nőhöz: - Nem szeretném, ha félreértene, de nyalhatnék egyet? Nő nyújtja a fagyit... A férfi felsóhajt: - Félreértett...

 

*

A szexboltban: - Uram! Megfelelő volt a feleségének a múltkor vásárolt vibrátor? - Nem igazán. Már az első nap kirázta az összes fogtömését.

 

*

Először megy fel a lány az udvarló lakására. - Azt mondta anyukám, ha bármivel próbálkoznál, mindenre mondjak nemet! - mondja a lány. - Aha... És nem bánnád, ha lefeküdnénk egymással?

 

*

Melyik a legférfiasabb állat? A kígyó! Mér? Mer csak egy farkból áll...

*

Egy férfi megszólít egy nőt az utcán: - Mondja, hölgyem, lefeküdne velem egymillió dollárért? - Egymillió dollárért? Le. - És húsz dollárért? - Na de uram, mit gondol, mi vagyok én? -Hogy ön micsoda, azt már megbeszéltük. Most már csak az áron vitatkozunk.

 

*

- Kérem, asszonyom, én telefonáltam délután az albérleti hirdetése miatt. - Jöjjön be, kérem, nézzen körül és válasszon a szobák közül. - Ó, kedves asszonyom, nekem egy szűk lyuk is megteszi. - Kislányom, gyere be, az úr téged keres!

 

*

- Hogy éred el, hogy a nő még 15 percet sikítson aktus után? - Töröld a farkad a függönybe!

 

*

A kamasz srác elviszi a húgát az állatkertbe, ahol látnak két majmot szexelni. A kislány megkérdezi a bátyját, hogy mit csinálnak azok ott, mire a fiú elvörösödve feleli: - Tortát sütnek. Másnap reggel a kislány a bátyjához somfordál és odasúgja neki: - Apu és anyu tegnap éjjel tortát sütöttek. - Honnan tudod? - Onnan, hogy lenyaltam a cukormázat a kanapéról.

 

*

Egy dögös kis csaj bemegy a bárba, és letelepszik az egyik bárszékre, majd hangos koppanással lerak a bárpultra egy vibrátort. A csapos pókerarccal megkérdezi: - Mit adhatok? - Nekem egy Vodka-narancsot, a barátomnak meg négy ceruzaelemet.

 

*

- Miért mennek a nők Indiába? - Ott fekszik a hím alája.

 

*

- Mikor jött rá Pinokkio, hogy fából van? - Amikor maszturbálás közben kigyulladt!

 

*

Szőke nő a nőgyógyásznál: - Doktor úr, nekem ott alul mindig bélyegek potyognak ki. Mire az orvos: - De hát az nem lehet. Vetkőzzön! Alaposabban megnézem. Vizsgálja, egyszer csak elkezd röhögni. - Na de doktor úr! Mit nevet? - Drága hölgyem, ezek nem bélyegek, ezek a matricák a banánról.

 

*

Jancsi és Juliska sétálnak az erdőben. - Te Juliska, szeretnélek megdugni. - Nem lehet Jancsi. - Miért nem? - Két oka van. Az egyik, hogy még szűz vagyok. A másik, hogy ha kefélek, akkor fáj a derekam.

 

*

- Mi a panasza? -kérdi az orvos a nőbetegétől. - Doktor úr, én szexuális gyengeségben szenvedek. - És ez miben jut kifejezésre? - Egyetlen férfinak sem vagyok képes nemet mondani.

 

*

A 7 törpe Rómába látogat, és mivel ez egy igen nagy eseménynek számít, hát fogadja őket a Pápa is. Morgó vezeti a csapatot, amikor üdvözli őket a Pápa és megkérdi: - Morgó, kedves fiam, mit tehetek érted? - Excellenciás uram, lenne egy kérdésem. Vannak Rómában törpe apácák? - Nem, Rómában nincsenek törpe apácák - mondja a Pápa rövid gondolkodás után. Néhányan a törpék közül elkezdenek vihogni, de aztan Morgó pillantására mindannyian elcsendesednek. - Akkor, kegyelmes uram, Európában azért van néhány törpe apáca? - Európában sincsenek - válaszol ismét a Pápa. Erre aztán szinte az összes törpe elkezd röhögni, de mivel Morgó mérgesen hátrapillant, mindannyian elhallgatnak. - Uram, azért a világban valahol csak van néhány törpe apáca!? - Nem Morgó, sajnos egyetlen törpe apácánk sincs. Ekkor már egyik törpe sem bírta röhögés nélkül, mind a hatan a földön fetrengve kacagnak, csorog a könnyük, csapkodják a márványpadlót, majd kórusban üvöltik: - Megdugtál egy pingvint, megdugtál egy pingvint!!

 

Asztali nézet